U bent hier: Emails » Contract-huiseigenaar

Geachte [[aanhef]] [[naam]],

 

Het hoogseizoen 2017 is afgelopen en wij zijn al druk met alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2018. Zoals gebruikelijk worden alle contracten automatisch in september verlengd voor het volgende seizoen.

In de bijlage treft u het verlengingscontract voor 2018. Met onderstaande link kunt u uw contract downloaden.

[[link_to_pdf]]

Wij verzoeken u vriendelijk alle gegevens goed te controleren; met name de prijsperiodes, prijsregels en tarieven voor de bijkomende kosten. U kunt het contract ook bekijken door in te loggen op uw persoonlijke eigenaren pagina. De contractsvoorwaarden kunt u nalezen via onderstaande link of op uw persoonlijke pagina.

http://www.fi.nl/filerep/files/FI%20voorwaarden%20NL.pdf

 

Om het nieuwe seizoen goed te starten vragen wij uw aandacht voor de volgende zaken:

 • Controleer alle gegevens, prijsperiode, prijzen en tarieven van de bijkomende kosten. Geef eventuele wijzigingen direct door. Het liefst per email (info@fi.nl) o.v.v uw referentienummer.
 • Check de beschikbaarheid van uw accommodatie en blokkeer de perioden die NIET beschikbaar zijn voor de verhuur. Dit kunt u doen m.b.v. de eigenaren login. Een mailtje sturen met de periode die niet beschikbaar zijn mag natuurlijk ook. het spreekt voor zich dat het van essentieel belang is dat de kalender van uw vakantiehuis up-to-date is. Dit voorkomt dubbele boekingen en teleurstelling bij onze gasten.
 • Geef eventuele wijzigingen in uw vakantiehuis door. Heeft u de badkamer vernieuwd, nieuw meubilair of inmiddels een internetaansluiting, geef het dan aan ons door. Wij willen onze huurders natuurlijk van zoveel mogelijk accurate informatie voorzien. En tenslotte komt het de verhuur van uw vakantiehuis alleen maar ten goede.
 • Zorg ervoor dat er een duidelijk informatiemap in uw huis ligt. Nuttige informatie over de dichtsbijzijnde arts, apotheek en nooddiensten, maar ook handige info (dichtsbijzijnde bankautomaat, info over musea, wandelroutes, etc) wordt zeer op prijs gesteld.
 • Vermeld bij alle correspondentie uw referentienummer. Hierdoor worden misverstanden vermeden.

Wat kunnen wij gezamenlijk doen om uw vakantiehuis zo goed mogelijk te verhuren?

 • Goed beeldmateriaal. De consument is visueel ingesteld. Een goede zonnige afbeelding van uw vakantiehuis is van groot belang. Kwalitatief goede interieurfoto's en enkele sfeerfoto's mogen ook niet ontbreken. Uw beeldmateriaal moet aan de volgende eisen voldoen:
  • liggend formaat ('landscape')
  • minimaal 150 dpi. Afmeting 1500 x 1000 px. Maximale grote van het bestand 500kB (per foto)

Kunt u zelf niet fotograferen of heeft u geen digitale camera? Vraag dan een locale (hobby)fotograaf om een fotoshoot van uw woning te maken. Wij garanderen u dat goed fotomateriaal absoluut de verhuur verbetert!

 • Internet. Mocht uw vakantiehuis (nog) niet over een internetaansluiting beschikken dan raden wij u aan hiervoor - indien mogelijk - zorg te dragen. De aanwezigheid van Internet in het vakantiehuis is momenteel een van de belangrijkste selectiecriteria waarop door de huurder wordt gezocht. Vergeet niet de inloggevens aan FI door te geven zodat wij deze in de reisbescheiden kunnen opnemen.
 • Maak speciale aanbiedingen en communiceer deze met ons. Wij nemen uw aanbieding dan mee in onze e-mailings naar ons klantenbestand.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op +31 (0)20 428 59 99.

Rest ons nog u hartelijk te bedanken voor de samenwerking. 

Met vriendelijke groet, 

France Individuelle Vakantiehuizen

T+31204285999
F+31205385033

www.fi.nl

P.S: Let op! Reeds gemaakte reserveringen voor 2018 worden nog onder de oude condities en prijzen uitgevoerd.