Sie sind hier: FI-Service

Fi Vakantiehuizen en France Individuelle Exclusif bv

 

Fi Vakantiehuizen / France Individuelle Exclusif staat voor optimale service en een breed aanbod van betaalbare vakantiehuizen in elk segment, van eenvoudig tot luxe.

 

France Individuelle biedt sinds ruim 30 jaar karakteristieke boerderijtjes en landhuizen in Frankrijk. Sinds januari 2009 is ons aanbod uitgebreid met vakantiewoningen in Italië en sindsdien te vinden onder de naam Fi Vakantiehuizen. Voor ons Frankrijk aanbod gebruiken nog wel de naam France Individuelle Exclusif. Vanaf 2009 bieden we ook een volledig wintersportaanbod in Frankrijk en  Italië aan en is te vinden onder  www.wintersport-chalets.fi.nlMedio 2010 is Oostenrijk toegevoegd aan het programma. Binnenkort kunt u ook voor vakantiehuizen in Spanje, Portugal en Duitsland bij Fi Vakantiehuizen terecht.

 

Waarom Fi Vakantiehuizen?
- De huizen zijn bezocht en gecontroleerd door medewerkers van Fi.
- Ter plaatse wordt u gastvrij ontvangen door de eigenaren of een plaatsvervangende sleutelhouder. Juist omdat we ze zelf hebben gezien kunnen we u ook

  goed adviseren bij het maken van uw keuze.  
- Fi Vakantiehuizen / France Individuelle Exclusif is al 30 jaar een betrouwbare partner voor iedereen die een vakantiewoning wil huren.

 

Gebruiksvriendelijkheid van de site

Bij de ontwikkeling van www.fi.nl is veel zorg besteed aan de gebruiksvriendelijkheid. Deze site is inmiddels de 3e versie waarvan de basis in 2004 lag. Toen werd de site van France Individuelle Exclusif 4e tijdens de usability awards 2004.  Ook de huidige site is volledig gericht op overzichtelijkheid, functionaliteit en intuïtief zoeken. 

In oktober 2009 heeft de site een volledige metamorfose ondergaan. In 2010 werd de site genomineerd voor "Beste website van het jaar 2010" door het reisvakblad Travelution.

De site wordt constant verbeterd en draait op een volledig webbased boekingssysteem dat ook de eigenaren van vakantiehuizen maximale flexibiliteit geeft. Mocht u nog tips of aanmerkingen hebben dan horen wij die graag.

 

www.fi.nl is ontwikkeld door Unity-X en draait op het product IONBASE.
Meer informatie over Unity-X kunt u vinden op www.unity-x.nl.