Sie sind hier: Fi-service » Eenvoudig-boeken

Boeken in 3 eenvoudige stappen

 

STAP 1: Woning zoeken en kiezen

U kiest de woning die u wilt boeken en vult het totaal aantal personen in, uw persoonlijke gegegevens en eventueel de namen van de medereizigers.
Rechts in het scherm ziet u de kassabon waarin u duidelijk ziet wat de totale kosten zijn en waarin prijs van de accommodatie, boekingskosten, annuleringsverzekering en assurantiebelasting zijn opgenomen. Eronder staan de eventuele bijkomende kosten duidelijk vermeld.
 
STAP 2: Opties
In deze stap kunt u een annuleringsverzekering toevoegen en worden opties weergegeven die u van tevoren al kunt reserveren zoals bedlinnen huren, een huisdier meenemen etc. Bij elk huis verschillen deze opties.
Als u nog additionele wensen heeft kunt u deze in het opmerkingenveld plaatsen.
 
STAP 3: Bevestiging
In deze stap controleert u nogmaals alle gegevens en gaat u uiteindelijk akkoord met de boekingsvoorwaarden. Nadat u de boeking heeft bevestigd wordt de bedankpagina getoond waar een link is opgenomen naar uw voorlopige boekingsbevestiging waarop ook uw boekingsnummer staat. Deze pagina kunt u ook printen.
 
Factuur/definitieve bevestiging:
Ondanks de grote zorgvuldigheid blijft het mogelijk dat voor sommige boekingen toch nog de definitieve toestemming van een eigenaar nodig is. Vandaar dat wij de eerstvolgende werkdag uw boeking nogmaals controleren en in het normale geval uw boekingsbevestiging/factuur per mail toezenden. Hierin is een beveiligde link opgenomen waarmee u uw factuur als pdf-document kunt ophalen. Ook de betalingsvoorwaarden staan hierin nogmaals vermeld.