Sie sind hier: Fi-service » Wie-is-Fi-Vakantiehuizen

Wie is Fi Vakantiehuizen en France Individuelle Exclusif bv?

Fi Vakantiehuizen / France Individuelle Exclusif staat voor optimale service en een breed aanbod van betaalbare vakantiehuizen in elk segment, van eenvoudig tot luxe.

 

France Individuelle biedt sinds ruim 35 jaar karakteristieke boerderijtjes en landhuizen in Frankrijk. Sinds januari 2009 is ons aanbod uitgebreid met vakantiewoningen in Italië en sindsdien te vinden onder de naam Fi Vakantiehuizen. Voor ons Frankrijk aanbod gebruiken nog wel de naam France Individuelle Exclusif. Vanaf 2009 bieden we ook een volledig wintersportaanbod in Frankrijk en  Italië aan en is te vinden onder www.wintersport-chalets.fi.nl.  Medio 2013 is Oostenrijk toegevoegd aan het programma. 

In 2013 is Fi-vakantiehuizen samengegaan met Avac vakantiewoningen in Julianadorp. Avac biedt vakantiehuizen aan in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk en sluit daarmee perfect aan op het aanbod van Fi vakantiehuizen in Frankrijk, Oostenrijk en Italië.  Avac gebruikt het boekingssysteem van Fi en zal medio 2014 eveneens een vernieuwde site lanceren. 

 

Waarom Fi Vakantiehuizen?
 De huizen zijn persoonlijk bezocht en gecontroleerd door medewerkers van Fi. 
Ter plaatse wordt u gastvrij ontvangen door de eigenaren of een plaatsvervangende sleutelhouder. En juist omdat wij de huizen zelf kennen, kunnen wij u ook goed adviseren bij het maken van uw keuze.

Fi Vakantiehuizen / France Individuelle Exclusif is al 35 jaar een betrouwbare partner voor iedereen die een vakantiewoning wil huren.

De eisen van de vakantiegangers in het algemeen worden steeds hoger. Ook wij veranderen mee met die wensen maar zoals u begrijpt is dat een continue proces. Om zo transparant mogelijk te zijn publiceren we sinds 2011 ook beoordelingen van klanten.

► Nog niet alle huizen hebben beoordelingen gekregen wat echter niets zegt over de kwaliteit. Standaard wordt het resultaat van een zoekopdracht getoond op basis van het gemiddelde beoordelingscijfer.

 

Gebruiksvriendelijkheid van de site

Bij de ontwikkeling van www.fi.nl is veel zorg besteed aan de gebruiksvriendelijkheid. Deze site is inmiddels de 4e versie waarvan de basis in 2004 lag.  Ook de huidige site is volledig gericht op overzichtelijkheid, functionaliteit en intuïtief zoeken.

In 2014 is onze site opnieuw gemoderniseerd. Er is meer aandacht gegeven aan de beleving gecombineerd met functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. 

De site wordt constant verbeterd en draait op een volledig webbased boekingssysteem dat ook de eigenaren van vakantiehuizen maximale flexibiliteit geeft. Mocht u nog tips of aanmerkingen hebben dan horen wij die graag.

 

Wilt u meer weten over een samenwerking met Fi Vakantiehuizen? Lees dan de brochure 

 

Uw privacy

Wij gaan zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Echter, door het aanvragen en ontvangen van onze brochures en nieuwsbrieven of door het maken van een reservering, bent u automatisch opgenomen in ons adressenbestand. Wij gebruiken uw gegevens om uw reservering en/of informatieaanvraag af te wikkelen en, als u daar toestemming voor heeft gegeven, om u op de hoogte te houden van interessante aanbiedingen van de producten en diensten van Fi Vakantiehuizen. 

Fi gaat uiterst zorgvuldig met de door u verstrekte gegevens om en stelt geen adresgegevens ter beschikking aan derden. Als u inzage wilt hebben in uw persoonsgegevens kunt u contact met ons opnemen via info@fi.nl Wij kunnen u dan een afschrift verstrekken van uw gegevens

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website door Fi Vakantiehuizen is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht aangaande juistheid van beschrijvingen, prijzen, foto's en beschikbaarheid van de vakantiewoningen. Wij kunnen echter niet garanderen dat alle elementen binnen de site foutloos en/of volledig zijn. Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele fouten en/of tussentijdse prijswijzigingen.

Fi Vakantiehuizen is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade, geleden door onjuiste informatie op deze internetsite, en/of in haar schriftelijke publicaties. Eventuele fouten of vergissingen in zowel tekst als huurprijzen op deze internetsite binden Avac niet.

Op elke reservering gemaakt via deze website zijn onze huurvoorwaarden van toepassing. De meest recente versie is altijd terug te lezen op deze website. Op verzoek zenden wij u de huurvoorwaarden uiteraard gratis toe.

 

Bestemmingsinformatie

Foto's en beschrijvingen van bestemmingen op deze site zijn zo accuraat mogelijk genomen en opgesteld. Ze zijn bedoeld om u een reëel beeld te geven van de omgeving van onze accommodaties. Deze informatie is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld en wordt voortdurend  aangepast aan de actualiteit. Toch kan het mogelijk zijn dat een zwembad tijdelijk gesloten is, een locale winkel haar deuren heeft gesloten of dat de locale skischool geen lesprogramma heeft. Deze onjuistheden en onvolledigheden kunnen, ondanks alle zorgvuldigheid, echter niet altijd worden voorkomen. Fi Vakantiehuizen is niet aansprakelijk voor dergelijke fouten of onjuistheden.
 

Hyperlinks

Deze website bevat hyperlinks naar andere informatieve websites. Deze sites zijn eigendom van derden en  worden beheerd door derden. Fi Vakantiehuizen heeft op de inhoud van deze websites geen invloed en is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van (de inhoud van) deze websites. Mocht u middels een hyperlink op fi.nl een website met evidente onvolkomendheden aantreffen dan stellen wij het op prijs als u dat bij onze webmaster meldt zodat de betreffende hyperlink verwijderd kan worden. Een dergelijke melding kunt u doen op info@fi.nl t.a.v. de webmaster.