Sie sind hier: France-Individuelle » Voorboeken

Voorboeken
 

Vanaf wanneer kunt u een huis vastleggen?

In principe vanaf elk moment als de prijs bekend is.  Er zijn twee mogelijkheden:

 1. Als het contract met de eigenaar doorloopt en de prijs bekend is dan kan het vakantiehuis gewoon geboekt worden (online of telefonisch).
   
 2. Als het contract met een eigenaar nog niet verlengd is en/of de prijzen nog niet bekend zijn kunt u het vakantiehuis al wel telefonisch in optie nemen. Een optie wordt net zoals een boeking opgeslagen in het systeem en blokkeert de door u gewenste periode in de kalender. Het enige verschil is dat u nog geen factuur krijgt toegezonden. Zodra de prijzen bekend zijn wordt u door ons gebeld met de vraag of u de woning nog steeds wilt reserveren. Zo ja dan wordt de optie omgezet in een boeking.
 • Wanneer u een definitieve boeking wilt plaatsen, noteren wij de gegevens van de reisgenoten en sluiten we eventueel een reis-/en of annuleringsverzekering voor u af. U ontvangt dan per mail (of per post) de bevestiging en tevens factuur. Daarop staan de data van aan- en restbetaling vermeld.
   
 • U kunt ook besluiten af te zien van de optie. Omdat een optie vrijblijvend is, zijn aan het annuleren van de voorboeking geen kosten verbonden.
   
 • Vanaf het moment dat u de factuur van ons ontvangt is de reservering gelijk aan normale reserveringen. Hierbij gelden de gebruikelijke voorwaarden.

  SLECHTS 10% AANBETALING
 • Voor boekingen die een jaar of verder in de toekomst liggen betaalt u slechts 10% over de boekingssom aan. 20% Betaalt u 8 maanden voor aankomst en het restant van 70% 8 weken voor aankomst. 

 

Op info@fi.nl kunt u contact met ons opnemen om zo de voorboeking door te geven. De procedure en voorwaarden zijn dan als hierboven beschreven.  

  

Voorbehoud

Met een voorboeking neemt u een optie op een vakantiehuis. France Individuelle Exclusif kan de voorboeking pas definitief maken als alle afspraken met de huiseigenaar zijn gemaakt. Er zijn situaties denkbaar waarin het huis of de periode van uw voorkeur buiten een mogelijke huurperiode valt. Uw voorboeking zal dan helaas niet kunnen worden omgezet in een definitieve boeking. In dat geval zullen we - in onderling overleg met u - op zoek gaan naar een goed alternatief. Het overgrote deel van de voorboekingen zal echter gewoon beschikbaar zijn. In dat geval hebt u als eerste het recht op het huren van het vakantiehuis van uw keuze.

 

France Individuelle Exclusif behoudt zich het recht voor om definitieve boekingen niet te accepteren wanneer deze niet overeenkomen met de wensen en eisen van huiseigenaren.