U bent hier: Emails » Contract-huiseigenaar

Geachte [[aanhef]] [[naam]],

 

Contract 2019

Het seizoen 2018 loopt langzaam ten einde en wij zijn al weer volop bezig met de voorbereidingen voor 2019. In deze mail treft u het contract aan voor 2019. Wij verzoeken u dit contract goed door te lezen en eventuele wijzigingen zo spoedig mogelijk door te geven; het liefst per e-mail op info@fi.nl. Vergeet u ook niet de bijkomende kosten goed te controleren. Alles in orde? Stuurt u dan of een getekende exemplaar van het contract retour of een bevestiging per e-mail. En…. hoe sneller, hoe beter, want wij merken dat er al volop gezocht en geboekt wordt voor 2019.

Met onderstaande link kunt u uw contract downloaden.

[[link_to_pdf]]

 

De contractsvoorwaarden kunt u nalezen via onderstaande link of op uw persoonlijke pagina.

 

http://www.fi.nl/filerep/files/FI%20voorwaarden%20NL.pdf

 

Meer verhuren….?!

Het is natuurlijk in úw en in ons belang dat wij zoveel mogelijk verhuren. Hoe kunt u ons hier behulpzaam bij zijn?

  • Zorg voor goed beeldmateriaal van uw huis / huizen. Echt, een aantrekkelijke fotopresentatie kan de bezetting van uw huis met wel 20 tot 40% verbeteren!
  • Doe mee aan de speciale acties! Is uw accommodatie nog niet geboekt in een bepaalde periode? Geef dan een korting van 20 – 30%. Op deze manier krijgt uw vakantiehuis meer exposure en wordt uw vakantiehuis ook opgenomen in onze nieuwsbrieven.
  • Zorg dat uw kalender up-to-date is. Niets is zo vervelend als een bevestigde reservering te moeten afzeggen of wijzigen. In 9 van de 10 gevallen haakt uw potentiele huurder in dit geval af…

 

Meer exposure in 2019

In het najaar zullen wij een nieuwe versie van ons reserveringssysteem in gebruik nemen. Hierdoor wordt uw vakantiehuis eveneens op diverse vakantiehuizenportals (Traumferienwohnungen.de, Homeaway.com, FeWo-direkt.de, etc, etc) worden gepresenteerd. Dit heeft meer exposure en reserveringen tot gevolg. Vandaar dat het van het grootste belang is dat de kalender van uw vakantiehuis up-to-date is! Verder zullen wij voor ieder individueel vakantiehuis een adwords campagne en facebook advertenties ontwikkelen.

In de nieuwe versie van dit reserveringssysteem zit ook een automatische koppeling met de bank zodat in het vervolg de huurbetalingen tijdig zullen geschieden. Op dit gebied hebben wij af en toe nog wel een steek laten vallen. Daarvoor bieden wij u onze welgemeende verontschuldigingen aan.

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze supportdesk staat u graag te woord. +31 (0)223 648 648

Vertrouwende u naar behoren te hebben geïnformeerd en hopende op een prettige en  vooral succesvolle samenwerking in 2019!!

 

Met vriendelijke groet,

 

Team France Individuelle

 

P.S: Let op! Reeds gemaakte reserveringen voor 2019 worden nog onder de oude condities en prijzen uitgevoerd.