U bent hier: Vakantiehuizen » Frankrijk » Aquitaine-Dordogne » Pyrenees Atlantiques » 6490

6-pers. boerderij in Tardets (Aquitaine-Dordogne, Pyrenees Atlantiques)

3 slaapkamers
Pagina 1 van 1

Huis details

  • Huis code 6490
  • Huis type boerderij
  • Max personen 6
  • Aantal slaapkamers 3
  • Huisdieren toegestaan ja

Omschrijving

Super vrijgelegen boerderij in Baskenland bij Tardets, voor de wandelaar een eldorado, gelegen aan de oude weg naar Santiago de Compostella. 

 

Op 9 km van Tardets, in het Baskenland, in een landschap vol contrasten, met vlakten en valleien, stijle pieken en bergen doorsneden met smalle kloven en prachtige canyons, een vrijgelegen, rustiek maar eenvoudig ingericht plattelandshuis aan de rand van het dorp Alcay.

 

Indeling

Begane grond: Ruime woonkamer met open haard, fauteuils, TV en keukenhoek met o.a vaatwasser en oven. Badkamer met ligbad/handdouche en bidt. Apart toilet.

Etage: Slaapkamer met 2 x 1-pers. bed. Slaapkamer met 1 x 2-pers. bed. Slaapkamer met 1 x 2-pers. bed. Wasmachine. Elektrische verwarming.

 

Buitenruimte

Tuinmeubels en barbecue. Parkeerplaats.


Omgeving:
Alle voorzieningen zijn in Tardets. Op maandag is hier markt, op zaterdag is er markt in de historische stad Mauleon (20 km). Deze stad met kastelen en abdijen ligt in de buurt van overblijfselen van de oude romaanse weg naar Santiago de Compostella. Tuin met heerlijk uitzicht. Riviertje op 3 km. In de karakteristieke dorpjes proeft u nog het eeuwenoude leven van de boeren die allen ook een deel van een herdershut en een aantal schapen toegewezen krijgen. Pau op 70 km. Biaritz op 95 km.


Afstanden
Bakker in Tardets op 10 km , supermarkt in Maulcon op 15 km , restaurant in Tardets op 10 km , markt in Tardets op 10 km , bank in Tardets op 10 km , bar in Tardets op 10 km , discotheek / kroeg in Maulcon op 15 km . De afstanden zijn indicatief.


Vrijetijdsmogelijkheden
Overdekt zwembad 20 km , openlucht zwembad in Maulcon op 15 km , rivier in Alçay op 4 km . De afstanden zijn indicatief.


Faciliteiten
Openhaard, wasmachine.