U bent hier: Vakantiehuizen » Frankrijk » Languedoc-Roussillon » Gard » 3062

4-pers. appartement in Aimargues (Languedoc-Roussillon, Gard)

2 slaapkamers
Pagina 1 van 1

Huis details

  • Huis code 3062
  • Huis type appartement
  • Max personen 4
  • Aantal slaapkamers 2
  • Huisdieren toegestaan ja
  • Golf ja

Omschrijving

Appartement op uniek landgoed van prachtig monumentaal kasteel met zicht op de binnenplaats, op slechts 20 km van zee en La Grande Motte. Toegang tot het prachtige grote kasteeltuin uit de 18e eeuw.

 

Indeling

4 pers. appartement van 60m2 op de eerste verdieping.

Verdieping: kleine maar gezellige woonkamer met bank en fauteuils. Open keukentje met koelkast, gasfornuis, oven, magnetron. Wifi.

Twee slaapkamers met 1 x 2 pers. bed ( 140cm x 190cm) en slaapkamer met 2 x 1 pers. bed ( 90cm x 190cm) en wasbak.

Badkamer met douche et toilet.

 

Buitenruimte

Grote gezamenlijke tuin met BBQ op 30 meter van appartement.

Tennisbaan.Toegang tot kasteeltuinen met prachtige eeuwenoude plantanen, cypressen, sinasappelbomen, amerikaanse notenbomen en honderden andere boomsoorten waarvan het meerendeel geplant is in de 18e eeuw. Een unieke bezienswaardigheid.

 

Bijzonderheden

De Oostelijke en westelijke bijgebouwen, voormalig personeelvertrekken, bij het kasteel zijn volledig gerenoveerd en verbouwd tot drie appartementen.

In de zomer, vanaf 15 juli t/m 1 september worden er rondleidingen gegeven in het park en de kasteeltuinen van het kasteel. Het park en de tuinen rondom het kasteel zijn erg groot en de klanten zullen hier niets van merken.


Omgeving:
Het historisch monumentaal geclassificeerde kasteel bevindt zich in de uitgestrekte streek de Camarque. Dit voormalig Romeinse castrum heeft een rijke en eeuwenoude geschiedenis dat teruggaat tot 814 na christus.De Oostelijke en westelijke vleugel van het kasteel zijn volledig gerenoveerd en verbouwd tot appartementen. In de romantische kasteeltuinen, tevens geclassificeerd als historisch monumentaal vindt u honderden boomsoorten terug waarvan het merendeel is aangelegd in de 18e eeuw. Het landgoed ligt op 14 km van het middeleeuwse vestingsstadje Aigues-Mortes. De Camarque is een vlak gebied met veel meren en lagunen, moerassen en grasland, duin en bosgebieden.Dit gebied ligt in de Zuid-Franse Rhônedelta en ligt aan de Middellandse Zee. Het gebied is vooral bekend vanwege de in het wild levende witte paarden en stieren, en de roze flamingo's. Een gebied als de Camarque, met zijn fragiele ecosysteem, komt in Europa niet veel voor.Het wordt dan ook zorgvuldig beschermd en in 1970 verkreeg het gebied zelfs de status van Regionaal Natuurpark. De biologische diversiteit is enorm, een gevolg van de combinatie en werking van zowel zoet als zout water in drassig land, doorspekt met meren en ondiepe moerassen (20-80 cm). In de zomer valt echter een gedeelte van het land droog en de meren worden aanzienlijk kleiner.


Zie ook

 Bekijk hier de andere twee woningen op dit landgoed: 3061 en 3063.


Afstanden
Bakker in Marsillargues op 3.5 km , supermarkt in Marsillargues op 3.5 km , restaurant in Marsillargues op 3.5 km , markt in Lunel op 7 km , bank in Marsillargues op 3.5 km , bar in Marsillargues op 3.5 km , discotheek / kroeg in la Grande Motte op 19 km . De afstanden zijn indicatief.


Vrijetijdsmogelijkheden
Overdekt zwembad in Montpellier op 35 km , openlucht zwembad in la Grande Motte op 19 km , rivier in Château de Teillan op 0.3 km , zee in Grau du Roi op 18 km , watersport in la Grande Motte op 19 km , surfen in la Grande Motte op 19 km , tennis 0 km , fiets verhuur in Lunel op 7 km , golf in la Grande Motte op 19 km . De afstanden zijn indicatief.


Faciliteiten
Wasmachine, internet.