U bent hier: FI » Disclaimer

Disclaimer France Individuelle Vakantiehuizen

Beschikbaarheid en prijzen

Het aanbod is steeds vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op de website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. France Individuelle is niet juridisch aansprakelijk voor kennelijke fouten en omissies op haar websites. France Individuelle draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op de website die is opgesteld op basis van gegevens van derden, waaronder maar niet uitsluitend informatie over toeristische trekpleisters en evenementen, alsmede gegevens van points of interest in de buurt van het vakantiehuis en informatie die expliciet door de huiseigenaar is aangedragen (zoals o.a. tips). De afstanden naar bepaalde faciliteiten en de openingstijden van bepaalde faciliteiten zijn indicatief.  Het kan voorkomen dat tussntijdse wijzigingen ons niet bekend zijn. Komt u iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Frnce Individuelle draagt geen verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid, correctheid en actualiteit van websites van derden waar naar gelinkt wordt vanaf deze website.

 

Technische beschikbaarheid

France Individuelle streeft naar een optimaal gebruik en bereikbaarheid van de website. Treft u een technische storing, dan kunt u er zeker van zijn dat wij dit z.s.m. verhelpen. 

 

Toepasselijkheid algemene voorwaarden / huurvoorwaarden

Op de door France Individuelle Vakantiehuizen aangeboden vakantiehuizen zijn de Huurvoorwaarden van toepassing zoals weergegeven op onze website. Bij eventuele geschillen zullen wij al het mogelijke te doen om dit geschil op een, voor beide partijen, acceptabele manier op te lossen. Mocht dit echter niet mogelijk zijn, dan is de Rechtbank te Alkmaar bevoegd.