U bent hier: Fi-service » Wie-is-Fi-Vakantiehuizen

Wie is Fi Vakantiehuizen en France Individuelle Exclusif bv?

Fi Vakantiehuizen / France Individuelle Exclusif staat voor optimale service en een breed aanbod van betaalbare vakantiehuizen in elk segment, van eenvoudig tot luxe.

 

France Individuelle Vakantiehuizen biedt sinds ruim 35 jaar karakteristieke boerderijtjes en landhuizen in Frankrijk. Onze contacten lopen hoofdzakelijk direct met de eigenaar van de betreffende accommodatie waardoor onze huurder altijd de informatie uit de eerste hand verkrijgen en wij onze huurders de beste prijs kunnen garanderen. Sinds januari 2009 is ons aanbod uitgebreid met vakantiehuizen in Italië en Oostenrijk. Ons wintersportaanbod in Frankrijk en Oostenrijk is te vinden onder: www.wintersport-chalets.fi.nl

In 2013 is France Individuelle Vakantiehuizen (FIV) een strategisch samenwerking aangegaan met Avac Reisorganisatie te Julianadorp. Avac reisorgnisatie heeft een uitgebreid aanbod aan vakantiehuizen in Noord-Holland, Duitsland en Oostenrijk. Door deze samenwerking hebben wij ons aanbod verder kunnen uitbreiden en meer exposure voor onze accommodties kunnen realiseren. Tevens hebben wij meer slagkracht gekregen op het gebied van Inkoop en Marketing. In 2014 is France Individuelle verhuisd naar het pand van Avac Reisorganisatie te Julianadorp waar een gezamelijk supportdesk wordt gevoerd. 

 

 

Waarom Fi Vakantiehuizen?


De huizen zijn persoonlijk bezocht en gecontroleerd door medewerkers en lokale agenten van France Individuelle. 
Ter plaatse wordt u gastvrij ontvangen door de eigenaren of een plaatsvervangende sleutelhouder. 

Persoonlijke service. Juist door onze kennis van de vakantiehuizen en directe omgeving kan onze supportdesk u goed adviseren bij het maken van een keuze. Onze supportdesk is meer dan 50 uur per week bereikbaar.

De eisen van de vakantiegangers in het algemeen worden steeds hoger. Ook wij veranderen mee met die wensen maar zoals u begrijpt is dat een continue proces. Om zo transparant mogelijk te zijn publiceren wij alle beoordelingen van onze huurders. Zo krijgt u een goede indruk hoe voorgaande huurders het verblijf in het betreffende vakantiehuis hebben ervaren.  

 

Gebruiksvriendelijkheid van de site

Bij de ontwikkeling van www.fi.nl is veel zorg besteed aan de gebruiksvriendelijkheid. Deze site is inmiddels de 4e versie en ook de huidige site is volledig gericht op overzichtelijkheid, functionaliteit en intuïtief zoeken.  Er is meer aandacht gegeven aan de beleving gecombineerd met functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. 

De site wordt constant verbeterd en draait op een volledig webbased boekingssysteem dat ook de eigenaren van vakantiehuizen maximale flexibiliteit geeft. Mocht u nog tips of aanmerkingen hebben dan horen wij die graag.