U bent hier: France-Individuelle » Verzekeringen

Goed verzekerd op reis......

Annuleringsfonds / Fonds Schade Logiesverblijven

 
Reizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Daar wilt u van genieten. Toch kan er ook dan wat gebeuren. Diefstal, een ongeluk of ziekte. Het kan ons allemaal overkomen; ook op vakantie.
 
Mocht er toch iets vervelends gebeuren, dan bent u met Europeesche Verzekeringen uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen. Door de veelheid en complexiteit aan verzekeringsproducten, bemiddelt Fi-Vakantiehuizen niet in reisverzekeringen en automobilistenhulpverzekeringen. Op reisverzekering.nl  kunt u de verschillende bemiddelaars in reisverzekeringen met elkaar vergelijken. Fi beveelt de Europeesche Vezekeringen aan.
 
 

Annuleringsfonds
 

Als u een vakantie heeft geboekt, bestaat de kans dat u door een onvoorziene omstandigheid niet op reis kunt gaan. Moet u de reis annuleren, dan brengt Fi-Vakantiehuizen u daarvoor kosten in rekening. Deze kunnen oplopen tot 100% van de huursom als de annulering vlak voor de vertrekdatum ligt.
Wordt u tijdens de vakantie een paar dagen ziek, in een ziekenhuis opgenomen, of komt u later dan 8 uur aan op uw vakantiebestemming door vertraging als u met vliegtuig, trein of bus reist, dan vergoedt dit fonds eveneens de niet gebruikte vakantiedagen. Indien u door autopech ernstige vertraging (meer dan 8 uur) oploopt, dan vergoedt het Annuleringsfonds eveneens de niet gebruikte vakantiedagen. Ook als u door familieomstandigheden uw vakantie moet afbreken en eerder naar huis moet terugkeren dan vergoedt het Annuleringsfonds de niet gebruikte vakantiedagen.
 
 
Wat kost deelname in het Annuleringsfonds?
Deelname in het Annuleringsfonds ksot 5,5% van de huursom. De administratiekosten bedragen € 3,50. In combinatie met deelname in het Fonds Schade Logiesverblijven wordt er slechts eenmaal administratiekosten in rekening gebracht. 
 

 

Fonds Schade Logiesverblijven

Een ongelukje zit in een klein hoekje... U struikelt per ongeluk en stoot de televiesie om, of u breekt een ruit. In dit soort gevallen zal de huiseigenaar u hoogstwaarschijnlijk aansprakelijk stellen voor de schade en / of reparatie. Juis voor dit soort gevallen is het Fonds Schade Logiesverblijven. Mocht u per ongeluk iets beschadigen in uw vakantieverblijf, dan biedt dit Fonds uitkomst. De uitkering omvat schade aan het gebouw, de inventaris, de speeltoestellen en het zwembad in de tuin, die voor privé gebruik bij de accommodatie hoort. De uitkering bedraagt maximaal € 2.500 en de kosten van deelname in het fonds bedragen slechts s 1,5% van de huursom. Dergelijke schades vallen in de regel niet onder Nederlandse aansprakelijkheidsverzekeringen.
 
Wat kost deelname in het Fonds Schade Logiesverblijven?
Deelname in het Fonds Schade Logiesverblijven kost 1,5% van de huursom. De administratiekosten bedragen € 3,50. In combinatie met deelname in het Annuleringsfonds wordt er slechts eenmaal administratiekosten in rekening gebracht.