U bent hier: Home » Disclaimer

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website door France Individuelle Vakantiehuizen BV is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht aangaande juistheid van beschrijvingen, prijzen, foto's en beschikbaarheid van de vakantiewoningen. France Individuelle Vakantiehuizen kan echter niet garanderen dat alle elementen binnen de site foutloos en/of volledig zijn. Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele fouten en/of tussentijdse prijswijzigingen.

 

France Individuelle Vakantiehuizen is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade, geleden door onjuiste informatie op deze internetsite, en/of in haar schriftelijke publicaties. Eventuele fouten of vergissingen in zowel tekst als huurprijzen op deze internetsite binden France Individuelleniet.

 

Op elke reservering gemaakt via deze website zijn onze huurvoorwaarden van toepassing. De meest recente versie is altijd terug te lezen op deze website. Op verzoek zenden wij u de huurvoorwaarden uiteraard gratis toe.

 

Bestemmingsinformatie

Foto's en beschrijvingen van bestemmingen op deze site zijn zo accuraat mogelijk genomen en opgesteld. Ze zijn bedoeld om u een reëel beeld te geven van de omgeving van onze accommodaties. Deze informatie is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld en wordt voortdurend  aangepast aan de actualiteit. Toch kan het mogelijk zijn dat een zwembad tijdelijk gesloten is, een locale winkel haar deuren heeft gesloten of dat de locale skischool geen lesprogramma heeft. Deze onjuistheden en onvolledigheden kunnen, ondanks alle zorgvuldigheid, echter niet altijd worden voorkomen. France Individuelle Vakantiehuizen is niet aansprakelijk voor dergelijke fouten of onjuistheden.
 

Hyperlinks 


Deze website bevat hyperlinks naar andere informatieve websites. Deze sites zijn eigendom van derden en  worden beheerd door derden. France Individuelle Vakantiehuizen heeft op de inhoud van deze websites geen invloed en is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van (de inhoud van) deze websites. Mocht u middels een hyperlink op fi.nl een website met evidente onvolkomendheden aantreffen dan stellen wij het op prijs als u dat bij onze webmaster meldt zodat de betreffende hyperlink verwijderd kan worden. Een dergelijke melding kunt u doen op info@fi.nl t.a.v. de webmaster.

 

Copyright / Bescherming intellectueel eigendom

 

Deze website alsmede de inhoud ervan zijn het intellectueel eigendom van France Individuelle Reisorganisatie B.V.. Voor reproductie en/of distributie, ongeacht het medium, al dan niet voor commerciële doeleinden, is voorafgaande schriftelijke toestemming van France Individuelle Reisorganisatie B.V. vereist.

Het gebruik van de merknaam, teksten en/of afbeeldingen afkomstig van deze website en/of printprodukties van France Individuelle Reisorganisatie B.V. is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van France Individuelle  Reisorganisatie B.V. Een verzoek om materiaal van France Individuelle Reisorganisatie B.V. te gebruiken kunt u richten tot info@fi.nl.