U bent hier: Vakantiehuizen » Duitsland » Moezel » Thalfang » av386 » Gastenbeoordelingen

5-pers. vakantiehuis (vrijstaand) in Thalfang am Mosel (Moezel, Thalfang)

2 slaapkamers

 

De beoordelingen op deze pagina zijn gemaakt door huurders van FI Vakantiehuizen, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in deze accommodatie.

 

Wij attenderen u erop dat een beoordeling altijd een momentopname is en geen garantie biedt.

>> Schrijf een eigen beoordeling

J. Aben

Wanroij
13-07-2017

Het was een schitterende week met veel zon in een prachtige omgeving. Een prima onderhouden en schoon huisje. Erg rustig buiten zitten 's-avonds met een groot grasveld. Ook complimenten voor de gastvrijheid en de vriendelijke wijze van ontvangst.

Gemiddelde klant waardering 8,6
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 9,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 9,0
Schut

Alblasserdam
24-06-2017

Huis was mooi en het interieur was wat oud bollig . maar ach het was mooi weer dus we waren toch de hele dag buiten. Het park op zich is failliet maar daar merk je weinig van ,hier en daar staat het gras hoog maar de meeste huisjes zijn van een verhuur organisatie.. Dus deze worden wel onderhouden. Het park op zich zelf lijkt wel een klein dorp . De omgeving is prachtig dus wij komen in de regio nog zeker een keer terug

Gemiddelde klant waardering 8,2
  • Algemene indruk 7,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 10,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 8,0
Fam. Dijs

Amstelveen
14-08-2016

Leuk huisje, netjes en schoon, deels gemoderniseerd en deels wat verouderd/ouderwets. Rustig gelegen. Huisje ligt in een vakantiepark maar hoort er niet bij, wat geen belemmering is. Geen WiFi, maar wel satelliet-TV, radio/CD-speler en een open haard. Verder ligt Thalfang in een prachtige omgeving, waar genoeg te doen is voor het gehele gezin.

Gemiddelde klant waardering 8,6
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 9,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 9,0
Harry Geerts

Borculo
17-07-2016

Gaarne wel vooraf een mogelijke opgave van de bijkomende kosten, deze worden wel ter plaatse gegeven. Maar het kan eventueel tegenvallen als het bedrag wat hoger uitvalt dan gedacht. Opm Avac: De bijkomende kosten staan bij de beschrijving van de woning vermeld. Daarnaast staan de bijkomende kosten vermeldt op de factuur en de reisbescheiden.

Gemiddelde klant waardering 8,8
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 9,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 9,0
van Nordennen

Hardinxveld
07-09-2014

Wij waren hier voor de tweede keer tot volle tevredenheid.

Gemiddelde klant waardering 8,0
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 8,0
langeland

Amsterdam
04-01-2014

Volledig schoon huis in prachtige omgeving, plezierige ontvangst, voor ons als natuurliefhebbers een geweldig wandelgebied

Gemiddelde klant waardering 9,2
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 10,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 10,0
Schrijver

Borne
27-10-2013

We hebben een week met twee kinderen van 11 en 9 in dit huisje gebivakkeerd. Het weer zat deze week erg mee, we hebben veel van de prachtige natuur in deze omgeving gezien. Het huisje staat op een vakantiepark maar dat biedt geen meerwaarde. In Thalfang kun je terecht voor je boodschappen en wok van de plaatselijke Chinees. Voor geocachers is er veel te vinden in de omgeving. Je hebt in het huisje geen Internet tot je beschikking wat ook wel eens lekker kan zijn. Tv met Nederlandse zenders, een oven en elektrisch koken. Heel net huisje! Zeker de moeite waard.

Gemiddelde klant waardering 8,4
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 9,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 7,0
  • Reiniging 9,0
TA v Nordennen

Hardinxveld-Gdam
10-09-2013

Een goede ontvangst,schoon en net verblijf.mooie omgeving,niets op aan te merken. Alle redenen om hier nogmaals naar toe te gaan.

Gemiddelde klant waardering 8,0
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 8,0
Weideveld

Bemmel
03-08-2013

Een heel mooie, betaalbare vakantieplek in een super mooie omgeving. Om de woning heen is veel ruimte/ vrijheid. De woning is heel comfortabel, uitstekend voorzien van alles wat je nodig kunt hebben op huishoudelijk/keuken gebied. In de directe omgeving, zelfs loopbaar, zijn winkels te vinden. In Hermeskeil vind je nog wat meer supermarkten ea winkels. Verder is er in de omgeving veel wat het bezoeken waard is, zoals Trier, Idar Oberstein (edelsteenmijn ook), Cochem, Flugafstellung Hermeskeil...genoeg om je een vakantielang goed mee te vermaken!

Gemiddelde klant waardering 8,6
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 9,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 7,0
Walters

Winschoten
28-07-2013

+ Prachtige omgeving en ligging van het huisje. + Het huisje is schoon en modern ingericht. + Goede bedden. + 1,5 km van het huisje een supermarkt en restaurantjes. + 9 km van het huisje een grote openlucht zwembad met glijbanen in Hermeskeil + Goede ontvangst van de huiseigenaren + Goede prijs/kwaliteitverhouding - Geen wasmachine

Gemiddelde klant waardering 8,8
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 9,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 8,0
meekel

kudelstaart
11-05-2013

een heel geweldig goed verzorgd huisje. de eigenaar stond ons keurig op te wachten. alles was aanwezig en keurig schoon. het enige eigenaardige was dat dit huisje eigenlijk niet bij het park hoort maar prive verhuurt word,daardoor kan je dus niet in het restaurant eten en mag je ook niet midgetgolfen,dus geen gebruik van de andere faciliteiten. maar dat heeft ons niet tegen gehouden,je kan ook heerlijk uit eten in het dorp. mooie omgeving,mooie wandelroutes.

Gemiddelde klant waardering 8,0
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 8,0