Ontdek...

U bent hier: Vakantiehuizen » Frankrijk » Elzas

Zoek criteria

De Elzas

 

De Elzas is een langgerekt gebied, dat zich in het westen uitstrekt tot de hellingen van de Vogezen, en in het oosten door de Rijn wordt begrensd. De streek wordt gekenmerkt door een mengelmoes van Franse en Duitse invloeden. Het gebied kent een rijke culinaire traditie, en de “choucroute” en de Pinot-druif zijn wereldberoemd.

 

Wereldvermaarde 180 km lange Route du Vin. Het is de panoramische wijnroute die langs alle hoogtepunten in de Rijnvallei voert, waar de gecultiveerde druivenvelden de natuurlijke schoonheid van de streek aanvullen. Richting de Vogezen wordt het steeds heuvelachtiger en groener en ruiger, tot flink steil over de Col de Bonhomme. Tevens vindt u de bruisende steden Straatsburg en Colmar. Straatsburg wordt als een van de mooiste steden van Frankrijk beschouwd met kunst en architectuur te kust en te keur.

 

Vakantieplezier in een vakantiehuis in de Elzas

France Individuelle beschikt over een aantal zeer aantrekkelijke vakantiehuizen en gites in de Elzas. De vakantiewoningen zijn allemaal gunstig gelegen en bovendien zeer voordelig! U geniet het meest comfortabel van alle geneugten die de Elzas te bieden heeft in een vakantiehuis van France Individuelle!