Ontdek...

U bent hier: Vakantiehuizen » Frankrijk » Ile de France

Zoek criteria

Parijs en Ile de France

De streek rondom Parijs is een oase van rust op minder dan een uur rijden van de binnenstad van Parijs. Even buiten de stad kunt u de hectiek even achter u laten. Op een kwartier rijden buiten het centrum bestaat de mogelijkheid te genieten van rust in de uitgebreide paleistuinen van Versailles. Maar ook minder bekende kastelen en paleizen zijn hier te vinden. Eeuwenlang is dit gebied gebruikt als tuin en jachtgebied van de koningen. Ile-de-France  is vrij vlak en dus ook ideaal per fiets te ontdekken.

 

Kleine straten en majestueuze boulevards.

Dwalen door de kleine straatjes en je vergapen aan de mooie gebouwen op de majestueuze boulevards. Wereldberoemde monumenten, kunst, architectuur en schitterend aangelegde parken kenmerken de Lichtstad, voor velen nog steeds de mooiste stad ter wereld.


De meest comfortabele manier van vakantie in de buurt van Parijs: een vakantiehuis

France Individuelle beschikt over een behoorlijk aanbod aan vakantiehuizen in Ile-de-France. Vanuit uw vakantiehuis bent u snel in Parijs. U kunt de auto parkeren bij een station aan de rand van Parijs of vlak bij uw gite, binnen korte tijd staat u dan in hartje Parijs.