Ontdek...

U bent hier: Vakantiehuizen » Frankrijk » Languedoc-Roussillon » 

Zoek criteria

Languedoc-Roussillon...

Brede zandstranden met ongerepte lagunes en vele flamingo's. Prachtige panorama’s over een afwisselend landschap; de uitgestrekte kustlijn, het heuvelachtige achterland en de bergtoppen van de Pyreneeën die scherp afsteken tegen de blauwe hemel. De Languedoc biedt alles wat Zuid-Frankrijk zo aantrekkelijk maakt. 

 

Cultuur en gastronomie in Languedoc

Daartussen komt de geschiedenis en cultuur je overal tegemoet in de straten van de ommuurde Middeleeuwse steden als Montpellier, Nimes, Perpignan, Carcassonne en de diverse pittoreske dorpjes. Er wordt gezegd dat in de Languedoc-Roussillon de zon 300 dagen per jaar schijnt, een verklaring wellicht van de geweldige wijnen die deze streek produceert. De keuken is een combinatie van Franse en Spaanse specialiteiten met natuurlijk veel vis. 


Vakantiehuizen in Languedoc-Roussillon

France Individuelle beschikt over een ruim aanbod aan vakantiehuizen, villa’s of landhuizen in de Languedoc. Departementen als de Gard en de Aude liggen in deze streek. Of u nu een villa zoekt met zwembad of een appartement aan de kust, France Individuelle heeft altijd een geschikte vakantiewoning in de Languedoc.