U bent hier: Vakantiehuizen » Frankrijk » Midden-Frankrijk » Cher » 1803 » Gastenbeoordelingen

4-pers. boerderij in Santranges (Midden-Frankrijk, Cher)

2 slaapkamers

 

De beoordelingen op deze pagina zijn gemaakt door huurders van FI Vakantiehuizen, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in deze accommodatie.

 

Wij attenderen u erop dat een beoordeling altijd een momentopname is en geen garantie biedt.

>> Schrijf een eigen beoordeling

Marie-Louise Roijmans

Oss
08-05-2019

Prachtig gerestaureerd, gezellig en knus huis. Fijne goed uitgeruste keuken . Uitstekende bedden. Buiten de verwarming is er een goed werkende houtkachel met gratis houtvoorziening. Een aanrader gezien de stookkosten die apart moeten worden betaald. Goed omheinde zeer ruime tuin die geweldig is met honden. Geweldige wandelmogelijkheden zo vanuit het huis met aparte poort zodat je niet langs de weg hoeft te lopen. Veel mooie bezienswaardigheden in de omgeving. Winkels binnen niet al te lange afstand. Een huiseigenaar die zijn best doet voor zijn huurders. Een echte aanrader en wij gaan zeker nog eens terug!

Gemiddelde klant waardering 9,6
  • Algemene indruk 10,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 10,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 10,0
Fam lengkeek

Pijnacker
20-09-2017

Ontvangst niet ingevuld omdat n.v.t Sleutels van huis en golfbaan op aanwijzing per mail zelf gevonden. Kleine opmerking: huis wel wat donker

Gemiddelde klant waardering 8,8
  • Algemene indruk 9,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 9,0
Daniella van Wanrooij en Michel Kooiman

Breda
20-09-2016

geweldig huisje, omgeving en hele vriendelijke eigenaars echt een aanrader om hierheen te gaan. je moet wel van rust houden. verbeterpunt FI vakantiehuizen t.a.v borg: twee maal geboekt bij FI, tweede maal zelf moeten vragen via mail of de borg teruggestort kan worden. Geen reactie op mail. Bij telefonisch contact door de dame wel vriendelijk te woord gestaan, maar ze gaf wel aan dat het eigenlijk altijd volgens de "Piepwet"gaat. dus als je zelf niet belt zullen ze niet er achteraan gaan of de borg teruggestort kan worden. het bedrag werd overigens na mijn belletje wel meteen met telebankieren teruggestort. Jammer is niet echt klantvriendelijk.


Opmerking Fi: Fijn dat u het goed naar uw zin heeft gehad. Inzake de borg: in de regel wordt de borg bij aankomst betaald aan de huiseigenaar en bij vertrek gerestitueerd door de huiseigenaar. Bij hoge uitzondering ontvangen wij voor deze eigenaresse de borg en restitueren deze nadat wij van de eigenaresse hiertoe fiat hebben gekregen. In dit laatste wil het idd wel eens mis gaan en bellen wij er zelf achteraan en wordt de borg uiteraard alsnog gerestitueerd.

Gemiddelde klant waardering 9,2
  • Algemene indruk 10,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 9,0
Schijvens

Hilvarenbeek
22-08-2015

Een geweldig leuk vakantiehuisje! Echt tp!

Gemiddelde klant waardering 9,6
  • Algemene indruk 10,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 10,0
F.J. Kuijers

Leiden
13-07-2015

Gemiddelde klant waardering 8,4
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 9,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 8,0
Jan van Griensven

Hillegom
20-09-2014

Gemiddelde klant waardering 8,2
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 9,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 8,0
Rene vd Hoven

Zuid-Scharwoude
21-08-2012

Leuk huisje met heel grote tuin, dat wij er waren was de eigenaar op vakantie, deze woont op 100 meter naast het huisje. hadden dus het hele terrein inclusief golf terrein voor ons zelf. Leuke meertjes en zwem meertje met klein strandje. Er zwemmen wel vissen in dus daar moet je tegen kunnen maar ik vond het lekker. Ook verschillende terrassen, in schaduw en zon dus je kan kiezen. Inderdaad weg op ongeveer 75 a 100 meter niet veel last van. Heel klein winkeltje in dorp niet veel te krijgen dus boodschappen verderop gedaan. Ook heerlijke wijnen geproefd, bij Jerome de lekkerste, en leukste ontvangst. Zeer relaxed allemaal, lekker tot rust gekomen, zal het zeker aanbevelen bij anderen.

Gemiddelde klant waardering 8,4
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 9,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 7,0
fam. leek

breezand
18-09-2011

Mooi huisje met een mooie tuin in een mooie rustige omgeving.Zeer vriendelijke eigenaar die ook nog wat plekjes wist om te bezoeken.Gezwommen in de loire bij St. Satur en daar vandaan ook een kano trip gemaakt.Voor de wijn proevers is er dan ook nog de sancerre streek vol wijnproeverijen.Wij en onze kinderen hebben 2 weken genoten.

Gemiddelde klant waardering 8,2
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 7,0
Fam. Kool

Almere
13-08-2011

We waren aangenaam verrast door de rustieke inrichting in en om het huis, echt authentiek ingericht, maar dan wel met alle moderne voorzieningen zoals oven, magnetron, vaatwasser, TV (ook NL-zenders),dvd-speler enz. Het huis ligt aan een weg, maar heb je geen last van, de weg is n.l. een aardig eindje van het huis af, 's avonds is het echt aardedonker en super stil. De tuin is enorm en het vennetje is flink, je kunt er vissen op karpertjes en voorns (die je uiteraard weer moet terugzetten), hengels staan in de schuur. Supermarkt is ongeveer 7 a 8 km, bakkertje/kruidenier in het dorp 1,5 km. De omgeving is echt prachtig, leuke dorpjes, en als je toch naar een grote stad wilt, dan is Bourges een echte aanrader. De wegen zijn echt goed te noemen, het is een verademing om hier te rijden. Kortom een aanrader !!

Gemiddelde klant waardering 8,4
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 7,0
Roels

santranges
01-07-2011

geen verdere opmerkingen sfeervol huis, heerlijke open haard, keuken, tuin

Gemiddelde klant waardering 7,2
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 5,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 7,0
nel cator-klop

woerden
05-06-2011

Het huisje ligt prachtig, toch is rommelig ingericht. Weinig omschrijving hoe iets te gebruiken. Eigenaar aardig toch weinig aanwezig. Heel Heel duur voor honden. Omgeving is subliem voor tochtjes. Electriciteit is er hoogstwaarschijnlijk erg duur, want zelfs zonder te wassen of anders iets moet er worden bijbetaald en dat terwijl de huur toch ook niet misselijk is. Over het geheel genomen hadden wij een heerlijke vacantie en erg veel gezien

Gemiddelde klant waardering 6,8
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 4,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 7,0
  • Reiniging 6,0
De Decker

Rumst
12-09-2010

HALLO Prachtige vakantie gehad omgeving is subliem. De eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam in het huisje is alles aanwezig wat in de beschrijving vermeld stond. Mooi onderhouden tuin . Willen zeker nog meerdere huisje van jullie ontdekken. vriendelijke groeten

Gemiddelde klant waardering 9,2
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 9,0
  • Omgeving 10,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 9,0
n martens

venray
02-07-2010

een ideale plek voor de liefhebber van rust en privacy. Er loopt een provinviale weg langs op 100 meter van de woning. Je hoort dat wel maar het stoort niet.'s Nachts is het stil en aardedonker.De woning is voldoende uitgerust en heeft prima bedden. Bij aankomst is er al een ruime voorraad. Iedereen die vetrekt laat levensmiddelen achter en je wordt geacht de standaard voorraad aan te vullen. Rondom het huis zijn er veel zitplekken, zowel in de zon als in de schaduw. Het terrein is geheel afgeschermd en biedt optimale privacy. Het "meer" is een klein vennetje, waarin best gezwommen kan worden. In de directe omgeving is niet veel te doen, maar als je een half uurtje rijdt dan kom je leuke plaatsjes tegen. Voor liefhebbers van brocante zijn er talloze mogelijkheden. Ook om te fietsen is de omgeving zeer geschikt. Wij hebben er met mooi weer gezeten, leesboekje, lekker op het ligbed onthaasten. aan te bevelen voor rustzoekers en

Gemiddelde klant waardering 7,6
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 7,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 7,0