Ontdek...

U bent hier: Vakantiehuizen » Frankrijk » Pays de la Loire

Zoek criteria

Pays de la Loire

 

In de Loire-streek stroomt niet alleen de Loire, maar ook vele andere rivieren zoals de Loir, Cher, Indre, Mayenne en Sarthe. Niet voor niets wordt deze streek reeds eeuwenlang de tuin van Frankrijk genoemd. In de Loire-streek is het klimaat zonnig en zacht, de natuur lieflijk en afwisselend. De dorpjes zijn pittoresk, de steden historisch. 

 

Kastelen in de Loire


De Loire-streek is vooral bekend om haar schitterende kastelen en bekende abdijen. De edelen hadden een voorkeur voor deze streek, waar zij niet alleen de krijtsteen vonden om hun paleizen mee te bouwen, maar ook uitgestrekte jachtgebieden en landerijen. Het milde klmaat en vruchtbare grond, die de prachtige streekwijnen voortbrengt, maken van Pays de la Loire een heerlijke bestemming om de vakantie door te brengen. 


Vakantiehuizen in de Loire om van de te watertanden

Onbezorgd vakantie vieren wordt in de Loire nog eenvoudiger in een vakantiewoning van France Individuelle. Na een intensieve dag in de Loire kunt u heerlijk ontspannen in uw gite, of als u van echte luxe houdt, uw kasteel. De Loirestreek biedt vakantiehuizen in alle categorieën.