Ontdek...

U bent hier: Vakantiehuizen » Italie » Lombardije

Zoek criteria

Vakantie aan het Gardameer het hele jaar door

 
Het Gardameer (in het Italiaans: Lago di Garda) is met zijn 160 km omtrek het grootste meer van Italië. Dankzij de talrijke watersportfaciliteiten en het zeer milde klimaat is het Gardameer het hele jaar door een populaire vakantiebestemming. 
 

De kust van het Gardameer

In het noorden, ingeklemd tussen steile bergen, vind je de bekende badplaats Riva del Garda, een echt paradijs voor windsurfers. De steile, loodrechte bergwanden van de regio zijn ook erg geliefd bij freeclimbers. Aan de zuidelijke kust ligt Salò, een van de elegantste en meest luxueuze badplaatsen van het Gardameer. Aan het zuidelijke eind van het meer vind je het romantisch stadje Sirmione. 

 

Golfen aan het Gardameer (Salò en Gardone Riviera)

Door het milde klimaat en de uitgebreide golf faciliteiten is het Gardameer is ook een ideale vakantiebestemming voor golfliefhebbers. Een aanrader is het Golf il Colombaro, een prachtige vakantieboerderij in Salò met een eigen 9 hole (29 par) golfbaan. Fi Vakantiehuizen verhuurt in Salò vier vakantiehuizen met zwembad aan de golfbaan. Als u in een vakantiewoning in Gardone Riviera verblijft, heeft u de keuze van meerdere golfbanen in de buurt: de Garda Golf Country Club in Soiano del Garda, de Golf Bogliaco in Toscolano, de Golf Club Paradiso in Pesciera del Garda, en de Golf il Colombaro in Salò.