U bent hier: Vakantiehuizen » chalet-huren-direct-aan-de-piste-in-oostenrijk

Zoek en Boek

Opties
Huis type
Zwemgelegenheid
Opties
Uitgebreid zoeken Minder informatie

Hoe kunt u de wintersport beter beleven dan wanneer uw chalet direct aan de piste staat? Deze selectie van wintersport chalets in Oostenrijk liggen direct aan de skipiste. Ontdek het gemak dat Frabce Individuelle en Avac Vakantiehuizen u te bieden heeft. 

 

Genieten van een chalet aan de piste in Oostenrijk

 Geen vervelende, lange wandelingen met uw skischoenen naar de skilift. Geen drukke skibussen of volle parkeerplaatsen. U opent de deur van uw chalet en u staat zo op de piste. Als u ’s ochtends de gordijnen opzij schuift kijkt u op het dikke, verse pak sneeuw op de berg.  U bent als eerste op de piste om over de poedersneeuw te skiën. Dat is toch de droom van elke wintersporter? France Individuelle en Avac Vakantiehuizen biedt u deze geweldige kans in Oostenrijk.

 

Chalets in Oostenrijk aan de skipiste

Deze chalets van Frace Individuelle en Avac Vakantiehuizen in Oostenrijk liggen direct aan de skipiste in Tirol, Salzburgerland, Karinthië en Steiermark. De grote en comfortabele chalets en het uitzicht op de piste geven extra sfeer aan uw wintersportvakantie. Maak uw keuze uit deze selectie en verblijf in een chalet direct aan de skipiste.