U bent hier: Vakantiehuizen » fietsen-op-vakantie-in-oostenrijk

Zoek en Boek

Opties
Huis type
Zwemgelegenheid
Opties
Uitgebreid zoeken Minder informatie

Een fietsvakantie in Oostenrijk; een adembenemd avontuur!

Oostenrijk is ook op de fiets prima te ontdekken. In praktisch iedere regio van Oostenrijk is er wel een fietsroute langs een rivier of een meer. Denk aan de fietsroute langs de Donau of rond de meren in Karinthië
Het fietstoerisme heeft zich snel ontwikkeld in Oostenrijk; veel fietsroutes zijn vrijliggende fietspaden waarbij u ongestoord kunt genieten van de prachtige natuur en de vaak indrukwekkende uitzichten op de u omringende Alpen. En overal die gezellige dorpen met bloemversierde huizen romantische stadjes en overal gezellige terrasjes.
Houdt u van wat meer uitdaging dan zijn er tal van routes voor de mountainbikers waarop vele hoogtemeters bedwongen kunnen worden en voor de racefietsers is de Grossglockner beslist een echte uitdaging! Avac vakantiehuizen selecteerde voor u een aantal vakantiehuizen vlakbij de mooiste fietsroutes in Oostenrijk. Kijk en kies zelf. 

Hieronder vindt u een selectie van vakantiehuizen en vakantiewoningen in Oostenrijk vlakbij de mountainbike/fiets routes in de Alpen.