U bent hier: Vakantiehuizen » gites-de-france

Zoek en Boek

Opties
Huis type
Zwemgelegenheid
Opties
Uitgebreid zoeken Minder informatie

Gites de France, authentieke en karakteristieke vakantiehuisjes in Frankrijk


Een gîte betekent in het Frans een geheel gerestaureerde voormalige boerderij, vakwerkhuis of typisch streekhuis in Frankrijk, omgebouwd tot een knus vakantiehuisje. Een gîte de France staat meestal in de buurt van het huis van de eigenaar, zodat deze de gasten kan verzorgen. De Franse gîtes zijn volledig gemeubileerd en uitgerust voor een comfortabele vakantie.

 

Vakantie in een gite in Frankrijk 

Wij bieden je gites de France aan in de meest populaire regio’s van Frankrijk, vooral gites in de Dordogne, gites in de Loire streek en gites in Normandië. De gites zijn per week te huur (van zaterdag tot zaterdag) maar op aanvraag kunnen sommige gites ook voor lange weekenden gehuurd worden. 

Gite in Frankrijk huren?

Als u een gite in Frankrijk huurt kunt u van een professionele service verzekerd zijn. Wij controleren regelmatig persoonlijk de gites en geven er een uitgebreide beschrijving van. Als je een gite boekt, ontvang je de boekingsbevestiging en de reisdocumenten gewoon in het Nederlands. Uiteraard kan je tijdens kantooruren bellen met onze supportdesk, maar je kan ook  altijd naar ons noodnummer bellen als je ter plaatse vragen hebt of als je onze hulp nodig heeft.

 

Ons aanbod van gites de France, kindvriendelijke boerderijen en karakteristieke vakwerkhuizen: