U bent hier: Vakantiehuizen » skin-met-kinderen-in-oostenrijk

Zoek en Boek

Opties
Huis type
Zwemgelegenheid
Opties
Uitgebreid zoeken Minder informatie

Met Avac Vakantiehuizen kunt u zorgeloos op wintersport met de kinderen. De chalets en appartementen in Oostenrijk liggen allemaal dicht bij de skischool in familievriendelijke skigebieden.

 

Op skivakantie met de kinderen in Oostenrijk

Avac Vakantiehuizen biedt de uitgelezen mogelijkheid om zonder zorgen op wintersport te gaan met de kinderen. De skischolen zijn dicht bij uw chalet of appartement en zorgen ervoor dat uw kinderen in goede handen zijn. Terwijl zij zich vermaken met leeftijdsgenoten op de kleinere pistes, heeft u alle tijd om eens even de grote pistes uit te proberen.

 

Chalets en appartementen vlakbij de kinderskischool in Oostenrijk

Op deze pagina staan de chalets en appartementen van Avac Vakantiehuizen dichtbij de skischool, zorgvuldig voor u geselecteerd. Kies een chalet of appartement van deze pagina en u kunt de drukke skibus en volle parkeerplaatsen vergeten, u loopt zo vanuit uw vakantiehuis naar de skischool met de kinderen. De korte afstanden tot de kinderskischool maken deze vakantiewoningen ideaal om op wintersport te gaan met kinderen. Avac Vakantiehuizen biedt chalets en appartementen in Tirol, Salzburgerland, Karinthië en Steiermark dichtbij de skischool.