U bent hier: Vakantiehuizen » vakantiehuizen-aan-de-meren-in-noord-itali

Zoek en Boek

Opties
Huis type
Zwemgelegenheid
Opties
Uitgebreid zoeken Minder informatie

Noord-Italië is volop zon, een goede Italiaanse keuken, heerlijke wijnen en tot rust komen aan de Noord-Italiaanse meren als het Gardameer, Comomeer, Lago Maggiore en Iseomeer.

 

Noord-Italië telt 16 meren. Door het zachte klimaat van Noord-Italië hebben de zonnige zomerdagen hier een aangename temperatuur van rond de 29 graden. Een lekkere temperatuur voor een familievakantie met kleine kinderen. Het kristalheldere water van de Noord-Italiaanse meren biedt vele watersportactiviteiten voor iedereen. Denkt u aan zeilen, windsurfen, zwemmen, kanoën, kajakken… zeer interessant voor families met grotere kinderen.

 

Vakantie aan het Lago Maggiore

Het merengebied van Noord-Italië kent vele kleine winkeltjes, chique warenhuizen, leuke restaurantjes (met de oorspronkelijke Risotto) en mooie wandelpromenades langs bijvoorbeeld het Lago Maggiore.

 
Vakantie aan het Gardameer

Heeft u zin in een rustige dag aan het water? Het Gardameer biedt vele mogelijkheden, u kunt op een handdoekje op het strand genieten van het mooie weer, maar u kunt ook genieten van alle watersportactiviteiten of een dagje gaan golfen op een van de prestigieuze golfbanen aan het meer.