U bent hier: Vakantiehuizen » vakantiehuizen-direct-aan-de-golfbaan-in-frankrijk

Zoek en Boek

Opties
Huis type
Zwemgelegenheid
Opties
Uitgebreid zoeken Minder informatie

Uw vakantiehuis of villa direct gelegen aan de golfbaan. Deze selectie van vakantiehuizen is speciaal opgezet voor de echte golfliefhebber. Op vakantie in Frankrijk is genieten met Fi Vakantiehuizen. 

 

Het ultieme vakantiegevoel op de golfbaan?

Stelt u zich eens een mooie villa in Frankrijk voor. U wordt ’s ochtends wakker en stapt het zonnige terras op. U besluit even een balletje te gaan slaan op de golfbaan naast uw huis, terwijl de rest van de familie nog onder de wol ligt. Na alle holes te hebben afgelegd, schuift u aan op uw eigen terras voor een heerlijk Frans ontbijtje. Fi Vakantiehuizen biedt u dat ultieme golfvakantiegevoel in Frankrijk.

 

Fi Vakantiehuizen direct aan de golfbaan

De vakantiehuizen liggen allemaal in een mooie omgeving in Frankrijk. Een aanrader is toch wel de 10-pers. villa in de Dordogne direct aan de golfbaan met een privé zwembad. Ook onze andere vakantiehuizen en villa’s in de Dordogne en aan de Atlantische kust kunnen u zeker bekoren. De onderstaande huizen van Fi Vakantiehuizen staan direct aan de golfbaan en bieden een zwembad en wellness faciliteiten voor de hele familie.


Uw zoekopdracht heeft geen resultaten