U bent hier: Vakantiehuizen » vakantiehuizen-met-poolhouse-in-frankrijk

Zoek en Boek

Opties
Huis type
Zwemgelegenheid
Opties
Uitgebreid zoeken Minder informatie

Een poolhouse...

 

is een open huisje naast het zwembad waar u lekker kunt ontspannen. Deze vakantiehuizen en villa’s van Fi Vakantiehuizen in Frankrijk hebben een poolhouse met een lounge, zomerkeuken en douche. Laat je verrassen door de charme van een poolhouse.

 

Genieten in uw villa met poolhouse

Terwijl de Franse zon langzaam ondergaat zwemmen jullie nog heerlijk in het verlichte zwembad. De temperatuur is nog steeds heel aangenaam en, onder het genot van een heerlijk wijntje, zit je in je poolhouse heerlijk beschut te genieten. Samen wegdromen en genieten van het gevoel dat vakantie geeft...

 

De villa’s, landhuizen en vakantiewoningen die wij u aanbieden liggen allemaal in een prachtige omgeving. Neem ons prachtige 12-pers. landhuis in de Dordogne, deze beschikt over een sauna en privé zwembad met poolhouse. Ook de 10-pers. villa’s in Languedoc en aan de Cote d’Azur geven u dat typische gevoel van Frankrijk. Voor de kleinere families hebben wij een 4-persoons vakantiewoning aan de Cote d’Azur, waar het zwembad met poolhouse en de grote tuin u uitnodigen voor een gezellige barbecue.